Mi a különbség a látó, a spirituális tanácsadó és a jós között?

2020.11.07

Ezeket mind egy kalap alá veszik, az emberi tudatban ezek így élnek. Amit elképzel az ember, hogy elmegy egy jósdába, ott várja őt egy bibircsókos nénike fura ruhában, pókháló veszi körül, 4-5 fekete macska, koponya és egyéb ilyen spirituálisnak mondott elemek. Ami a valóság, hogy, amikor eljössz hozzám, nálam találkozol egy teljesen nyugodt, tiszta környezettel és tulajdonképpen úgy fogod magad érezni, minthogyha leülnél egy barátnőddel beszélgetni.

A jós kártyát használ, elmondja a jövődet, valószínűleg belenéz a múltadba is és ezek alapján kapsz egy jóslatot, ami levetíti akár az egész életedet. A spirituális tanácsadó, a látó ugyanúgy használ kártyát, de elsőkörben - legalábbis én ezt így csinálom - az aurádat vizsgálja. Megnézi, hogy lelkileg hogy állsz, milyen betegségekre hajlamosítod magad, van-e már elindult formátum ehhez. Tehát van-e valami olyan jelzés, színeltérés az aurádban, ami már gyönyörűen mutatja, hogy van-e olyan problémád, amivel már mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

A spirituális tanácsadó ugyanúgy használ kártyát és átnézi a dolgaidat. Először is a jelenedet, jövődet (közeljövőd, távolabbi jövőd) vizsgálja, a közelmúltaddal és a régmúltaddal foglalkozik. A régmúltadból és a közel múltadból mindig azokat az információkat kapjuk meg, ami a számodra a jelenben és a jövőben is fontos. Tehát, hogy milyen tapasztalataid vannak, milyen életfeladattal születtél le erre a világra. A spirituális tanácsadó abban különbözik a jóstól, hogy ő a lehetőségeket vetíti eléd. Természetesen elmondja azt, hogy mi fog veled történni, mi az, amit te meg tudsz változtatni. Rávilágít arra, hogy hol van az a fordulópont, amit fel tudsz használni, amikor dönthetsz másképp is. Nagyon sokszor van az, hogy úgy éled meg, hogy a történelem ismételi önmagát. Belemész pl. egy párkapcsolatba, ami nem volt megfelelő, de utána jön egy következő párkapcsolat ugyanazzal a problémával. Ez azért van így, mert a sors eléd rak egy életfeladatot, amit neked meg kell oldani. Van egy rossz tapasztalásod és tulajdonképpen újra és újra vizsgáztat az élet, hogy neked ezt sikerült-e, sikerül-e megoldani. Ezekre a problémákra világítok rá, - mikor eljössz hozzám - hogy hol tudod a kezedbe venni az életed, és hogy tudod ezt irányítani.