Mit hoz nekünk 2021?

2020.12.31

2021 egy roppant energikus, építkezős év lesz, mégis kicsit olyan érzésünk lesz, mintha hullámvasúton ülnénk. Sajnos január még mindig a Covid-ról fog szólni, de némi anyagi segítség érkezhet a gazdaság és az emberek számára. Várhatóan január végén, február elején kezd újra elindulni az élet picike hazánkban. 

A tavaszi időszak politikai csatákat, esetleg tüntetéseket hoz. Tavasz végén, nyár elején kicsit kezd stabilizálódni életünk, de nem dőlhetünk hátra, mivel az őszi időszakban újabb nehéz helyzettel kell szembe néznünk. Sok ember ebben az időszakban kerül igazán mély pontra. Várhatóan több vállalkozás, cég kerül csődközelbe. A koronavírussal még farkas szemet kell néznünk, de már az intézkedések hatására enyhébb problémákat okoz. 

Fontos szerepük lesz a nőknek, az ő energiáiknak. Hiszen nekik kell majd őrizni a családi fészek melegét, sok türelemmel. 2021-ben az álmodozások kora lejár, építeni kell! A régi álmok helyébe új tervek kellenek és cselekedet... Nagyon fontos lesz a személyes én, de nem az ego, a lélek fog fejlődni. Aki csak kritizál és másokban keresi a hibát sárba ragad, aki viszont a sorsa irányítását kezébe veszi, haladni fog. 

Romok felett nyílnak a legszebb virágok! Becsüld amid van, tiszteld aki melletted áll, ezek a sziklaszilárd alapjaid, és ezekre az alapokra tudsz építkezni 2021-ben. 

Nehéz év elé nézünk, de én mégis csodálatos Új esztendőt kívánok neked!

Ha kíváncsi vagy a személyes évelemzésedre vedd fel velem a kapcsolatot!

Üdv: Szenida